Adriana Macháčová

Adriana Macháčová sa narodila v znamení Vodnára, vyštudovala Filozofickú fakultu Univerzity J. A. Komenského v Bratislave. S manželom, synom Maximom a kokeršpanielom Boubou žijú striedavo v Bratislave a vo Viedni. Vo svojej tvorbe sa venuje analýze zložitých medziľudských vzťahov a rozpitváva povrchností, akými dnešná, čoraz viac virtuálna doba žije. Poukazuje na paradoxy a hĺbku hodnotového rebríčka, dôležitosť lásky a porozumenia nielen v rodine, ale aj v priateľstve.

Bibliografia:
Cudzie vzťahy (2011, Ikar) A cudzie vzťahy
A žena vplyvného mužaŽena vplyvného muža (2012, Ikar)
A Dorbé dni saDobré dni sa začínajú v noci (2012, Ikar)
A striptíz dušíStriptíz duší (2013, Ikar)
A hubertove ženyNebezpečný muž (2014, 7Plus)
Nikdy never ryšavke (2015, 7Plus)
Hubertove ženy (2015, Ikar)
Šokujúca aféra (2014, Ikar, Brána, 2014, Česká republika) – v spoluautorstve s Róbertom Dydom
Vieme prví (2014, Ikar) – v spoluautorstve s Róbertom Dydom.

 

A šokujúca aféraSpoločne s Róbertom Dydom momentálne dokončili tretí román s názvom Škandál v lepšej A vieme prvíspoločnosti, ktorého vydanie sa pripravuje na január 2016 vo vydavateľstve Ikar.

Plutonium odporúča
Keď nám inakosť druhých dáva falošný pocit, že máme právo súdiť... Čítaj viac
Problémy sa nevyhýbajú ani vyšším spoločenským vrstvám. Čítaj viac
Všetkého veľa škodí. Aj kúziel a čarov! Čítaj viac
Všetci sme svojím spôsobom „jeden z nás“ Čítaj viac
Vojna sa bytostne nedotýkala len mužov. Čítaj viac
Rozhovory
Andrea Bercik Nitkulincová
Daniela Slávik
Kristína Farkašová
Kristína Baluchová (Kapitán Padák)
Linda Chopin (Všetci si zaslúžime ranný sex a palacinky)
Angie bakes
Audioknihy
Najbližšie vychádzajú
Novinky
Podporte nás na Facebooku
Plutonium na Instagrame
  • elme rozprvkovoarovn sobotu dnescitam copravectu ukazcoctes kniha knizka knihomol knihyhellip
  • Na naom FB sa sa o jednu lsku! Krsny mjhellip
  • Ako vyzera v veer? kniha knihomol knihy knizka dnescitam ukazcocteshellip
  • Dobr knika pote tvornohch aj dvojnohch kniha knihomol dnescitam copravectuhellip